Menu při prohlížení na telefonu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Menu při prohlížení na telefonu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Alex a poslední změna je stará 7 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29449

    Alex
    Participant

    Zdravím všechny,
    před časem jsem s Vaší pomocí doladil tento web.http://www.ubytovani-velke-bilovice.eu/

    Když jsem se na něj (cca před rokem) mrkl na telefonu, tak jsem si po webu přes menu normálně mohl procházet. Teď mě ale menu nejde na telefonu vůbec otevřít. Zkusíte poradit?

    Děkuji

    #29467

    admin
    Keymaster
    Web

    Použitá šablona Padhang už nebyla více než dva roky aktualizována, takže možná není zcela kompatibilní s nejnovějším WordPressem 4.6.1 (nebo nějakým pluginem) a dochází tam k JavaScriptovému konfliktu.

    Po chvíli: Díval jsem se ještě do konzole prohlížeče a nenačítá se tam soubor /wp-content/themes/padhang/js/navigation.js a ani ho nelze zobrazit. Můžete zkontrolovat, zda ho máte na FTP a nic mu nebrání v zobrazování (např. CHMOD)? Nepoužíváte nějaký bezpečnostní plugin?

    A po další chvíli: Ale nakonec ještě koukám, že máte sice verzi šablony 1.0.3, ale dostupná je ještě 1.1.0, která už tento soubor neobsahuje? Vypadá to, že máte nějakou kombinaci verzí 1.0.3 a 1.1.0, což patrně způsobuje popisovaný problém s načítáním menu…

    #29469

    Alex
    Participant

    Dobrý den,
    děkuji. Ano je vydána aktualizace šablony. Problém je ale asi v tom, že tu šablonu jsem upravil a když šablonu zaktualizuji, tak se mi všechny úpravy smažou ne? Child, (jestli by to pomohlo) udělat nedovedu a dělat to celé znovu.

    Jinak u verze šablony 1.0.3 /wp-content/themes/padhang/js/navigation.js je a je v pořádku i CHMOD.

    Vidím to dobře, když si myslím že je to na šablonu?

    #29473

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak už se tam navigation.js načítá, i když tam ještě nedávno nebyl. Nevím, přijde mi to podivné, ale možná jste to opravil…

    Každopádně bude patrně problém v úpravách šablony, přijde mi, že tam máte kombinaci staré a nové verze, např. soubor wp-content/themes/padhang/js/jquery.slicknav.js, který tam na serveru vidím, by neměl být ve verzi 1.0.3 obsažen, ale je až součástí nové verze 1.1.0, takže byste ho tam zatím neměl vůbec mít?

    Těžko říci co s tím, šablona už se patrně nebude do budoucna aktualizovat (i když kdo ví), takže odvozená šablona nemusí být nutná. Na druhou stranu by se tím hezky oddělily provedené úpravy a věděli bychom, zda je to chyba šablony nebo provedených úprav. Vytvoření odvozené šablony by neměl být problém, musíme pouze porovnat čistou verzi 1.0.3 s upravenou verzí nasazenou na webu a následně provedené úpravy správně oddělit. Pokud budete mít zájem, tak je možné to provést v rámci placené zakázky.

    #29480

    Alex
    Participant

    Dobrý den,
    poslal jsem Vám e-mail.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti