Menu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  stepi2442 a poslední změna je stará 7 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30758

    stepi2442
    Participant

    Mohu se zeptat, vytvořil jsem si menu, ale mám s ním problém. Pokud jej zobrazím pro mobilní zařízení a kliknu na rozbalení menu, tak se skutečně rozbalí ale jen na jednu vteřinu a zase se zavře. Nevíte si s tím rady prosím? viz. www.ubytovani-umerunek.cz

    #30762

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkoušel jsem iPhone a mobilní menu funguje bez problémů? Použitá šablony iRibbon také nevypadá, že by měla mít nějaké problémy. Na jakém zařízení jste to konkrétně zkoušel?

    #30804

    stepi2442
    Participant

    Problém je částečně vyřešen. Našel jsem návod: vzhled Irribon a plugin booking calendar jsou kompatibilní, ale pokud se plugin zapne a internetovou stránku zobrazím na mobilních zařízeních, tak je problém s menu – nedá se přepínat mezi stránkami, protože se menu vždycky rychle zasune. Zatím jedinou možností je vypnout plugin. Nevíte, jak to vyřešit? Jiný kalendář nechci.

    #30805

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže nyní mi menu funguje, protože je plugin pro ubytování neaktivní? Používáte konkrétně plugin Booking Calendar (zdarma nebo placený)? Další možností je změnit šablonu :-) Ale vážně, patrně je tam nějaký JavaScriptový konflikt, těžko říci, můžete to zapnout, abychom se mohli podívat? Našel jste o tom nějakou zmínku na internetu nebo jde o vlastní návod? Můžete také kontaktovat autora pluginu a šablony, aby se problém pokusili odstranit. Nebo se to můžeme pokusit opravit v rámci placené zakázky…

    #30820

    stepi2442
    Participant

    Ano ano, menu na mobilních zařízeních funguje, protože je plugin vypnutý. Používám plugin Booking Calendar, který mám zdarma. Šablonu zřejmě změním ano, časem a nebo dám skutečně vědět autorovi pluginu. Ubytování může zatím fungovat na systému, kdy nám lidé napíší email z informací, které dny jsou volné, ale rád bych to řešil prostřednictvím kalendáře, ušetří to čas a důležité je pohodlí zákazníka. Zmínku jsem o tomto problému našel na nějakých stránkách v angličtině. Měli stejný problém ale s jiným pluginem, který nakonec vypnuli. Jinak určitě Vám mohu plugin zapnout pro informaci, ale nehodlám ho míti zapnutý celý den. Mohli bychom se tedy domluvit na 14:05 – 14:20 24.1.?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti