média se nezobrazují

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  domogled a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31764

    domogled
    Participant

    Ahoj,
    nahrávám obrázky do wp, v adminu v media některé obrázky vidím, některé ne (jen šedá ikonka).

    Ty soubory tam ale fyzicky jsou nahrané.

    Vyloučil jsem i to, že by ty soubory byly chybně nahrané. Připojil jsem si serverový adresář a obrázky se mi normálně zobrazí.

    Zkoušel jsem, jestli ty soubory, které s enezobrazí nemají něco společného (diakritika v názvu, velikost) – ale nezdá se, že by to mělo vliv.

    Uměl by někdo poradit? Možná to dělá hosting, ale nevím proč.

    #31767

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    @admin tady již pár podobných případů řešil. Naposledy tady. Nebo zkuste podívat na další témata jestli Vám některé nenapoví kde by mohl být problém.

    #31768

    domogled
    Participant

    Díky za odpověď.

    Příčinu jsem nezjistil. Nicméně udělla jsem export webu a nahrál jej na jiný hosting, včetně médií a na druhý hosting s enahrálo vše, i ty obrázky, které se na tom prvním nechtěli zobrazovat.

    Příčinu tedy nutno hledat na straně nastavení hostingu, nikoliv ve WP. Pokud by někdo řešil podobný problém, zkuste to asi hned řešit rovnou s administrátorem hostingu.

    PS: Hosting na kterém to nešlo byl free hosting od pipni.cz – je dost možné že free hostingy mají z dobrých důvodů některá nastavení schválně více omezujicí. Na placeném websupportu kopie téhož webu šla.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti