odkazy do menu

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (5 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  peekaa a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2885

    peekaa
    Participant

    Neznáte prosím nějaký plugin, který by přidal “okno” mých Odkazů do Menu (podobně jako je tam třeba příspěvků, stránek, tagů, …), a já bych mohl pohodlně moje Odkazy vkládat do Menu. Díky moc, já jsem hledal asi deset minut a nic….

    #14691

    masterbill
    Participant
    Web

    ahoj,

    Vytvoř si rubriku v odkazech a dej do ní odkazy, které chceš vypsat v menu. Poté v administraci přejdi do Vzhled – Widgety a je tam widget, který se jmenuje Odkazy. Widget umísti, tak kde se mají zobrazovat odkazy

    #14692

    peekaa
    Participant

    No ale já to potřebuji do Menu, a ne do Widgetu… Mám pocit, že to nejde, lépe řečeno, nikdo ještě takovou potřebu neměl, aby mu stálo za to udělat plugin.

    #14693

    admin
    Keymaster
    Web

    Asi tomu úplně nerozumím… Proč nejdříve vytvářet odkazy někde samostatně a potom je vkládat do menu? Není lepší je rovnou vložit do menu v podobě uživatelského odkazu? Potom budou přímo v tom menu, kde si je můžete libovolně přesunovat…

    A nebo jde o to, že máte svoje odkazy už vytvořené v menu “Odkazy” a chcete je používat při tvorbě vlastního menu?

    #14694

    peekaa
    Participant

    už dvakrát se mi stalo, že mi zmizela desetina menu (chyba max_inut_….) a mnoho z nich byly právě odkazy. No a takové “obejití” této chyby, aby kdyby se mi stalo ještě jednou, tak jsem si říkal, že si je nandám do právě těch Odkazů a pak je již vložím do Menu. A kdyby se menu zase ztratilo, budu mít půlku práce, protože nebudu muset odkazy znovu ručně tvořit přímo v Menu (jako doposud).

    #14695

    peekaa
    Participant

    A také obecně: je lepší mít odkaz na jednom místě a pak ho v různých částech webu jen využívat – velmi výhodné při změně.

    #14696

    Mám trochu jiný problém, mám dva weby s WP. U jednoho používám právě odkazy – u druhého však v hlavní nabídce Odkazy nemám. Jinak verze, šablona používám stejné, kde si odkazy zapnu ?

    Hlavní nabídka u jedno webu je postupně: Příspěvky-Média-Odkazy-Stránky … a u druhého právě ty odkazy chybí … Příspěvky-Média-Stránky …

    #14697

    Musilda
    Participant
    Web
    #14698

    peekaa
    Participant
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti