Kopírování WordPressu na server – padání přenosů

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Kopírování WordPressu na server – padání přenosů

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #821

    wlashack
    Participant
    Web

    Zdravím, mám problémy při kopírování WordPressu na server, kde mám hostovaný web. Prakticky pokaždé když jej kopíruji mi to několikrát během přenosu napíše, že se nějaké soubory nepodařilo zkopírovat a musím pak ručně hledat, co kde chybí. Nikdy a nikde jinde mi to při ftp přenosech nedělá, ale při kopírování WordPressu pokaždý. Čím to? Používám Total Commander (a používám ho spoustu let a nikdy jsme se s tímhle nesetkal).

    Díky.

    #7632

    Multipas
    Participant

    Používáš ftps nebo normální ftp? U wordpressu zatím nevím, právě se ho chystám instalovat, ale např. u Prestashopu nebo Moodle mi to při použití zabezpečeného přenosu dělalo taky dělalo taky.

    #7633

    rubik
    Participant
    Web

    Já taky používám TC a občas mi to blblo, když jsem neměl puštěnej pasivní režim přenosu. Teď ho mám napořád u všech relací a je klid.

    #7634

    wlashack
    Participant
    Web

    Používám pasivní přenosy a protokol používám ftp. Žádné zabezpečení nastavení nemám. Jsem z toho už docela zoufalej, protože prakticky nejsem schopen vytvořit zálohu webu tak, abych měl jistotu, že skutečně mám úplnou funkční zálohu. Zkoušel jsem i použít místo TotalCommanderu program PureSync, kterej používám na zálohování a taky s emi pokaždý někde seknul a šel do kytek.

    Napadá mě jedině to, že by mohl být důvod, že web teď hostuju na freehostingu u ic.cz. Chtěl jsem to takhle zkusit na dobu, než si WordPress osahám, protože se s ním teprve seznamuju. Ale netuším, jestli tohle placenej hosting vyřeší. Stejně na něj už přecházím, ale nejsem si jistej, že se tím tohle vyřeší. Budu vděčnej za jakoukoli radu. Díky.

    #7635

    wlashack
    Participant
    Web

    Tak jsem problém asi vyřešil, bylo mi doporučeno zkusit pro přenos použít FileZillu, která to zvládla v pohodě. Nicméně problém byl primárně určitě na straně hostingu, protože jsem zkoušel data posílat na různá jiná ftpka a tam se to vždycky přeneslo v pohodě i Total Commanderem. FileZilla mě ale příjemně překvapila i tím, že ukazuje pro všechny přenášené soubory info o tom, zda se přenos podařil a tak je v případě chyby snadné zjistit, co a kam se nezdařilo, což i v případě chyby celou situaci maximálně zjednodušuje.

    #7636

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za reakce a info o řešení problému!

    Jednou už jsme tu podobný problém řešili a také tam byl nějaký problém v padání FTP přenosu (tentokráte v případě FileZilly).

    Patrně jde o nějaké nastavení programu pro kopírování na FTP v kombinaci s nestabilním serverem. Nějaké konečné, pro všechny platné řešení jsme zatím bohužel nenašli…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti