Kontaktní widget

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ladinS a poslední změna je stará 7 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28149

    ladinS
    Participant

    Ahoj,

    potřebuji do šablony WEN Associate (není to PRO verze) vložit nějaký widget pro kontakt, ale bohužel mi tam zatím žádný nefunguje, nezobrazuje se. Máte nějaký typ, který by tam běžel ? Potřebuju pouze základní kontakty, nic složitého…Díky Láďa

    #28151

    Tomáš
    Participant

    Pro tento případ bych osobně použil widget Text.
    Nezobrazujou se ti ani následující výchozí widgety? Vyhledávání, Nejnovější příspěvky nebo Základní nastavení?

    #28152

    ladinS
    Participant

    Do widgetu Text ale není možné vložit webovky nebo maily na prokliknutí, nevytvoří se odkaz.
    Výchozí widgety jak uvádíš výše jsou v pořádku, zobrazují se. Zkusil jsem stáhnout několik widgetů na kontakty a nedaří se mi je zobrazit. Buď vůbec nereagují a nebo se zobrazí třeba jen název toho widgetu avšak bez vyplněných kontaktních informací. Mohu to vyřešit třeba přidáním stránky s kontakty, spíš mi šlo o vizuální uspořádání webu…

    #28153

    Tomáš
    Participant

    Widget Text může obsahovat kód HTML, takže pokud použiješ něco ve stylu <a href="mailto:mail@example.org"> tak to bude určitě fungovat a nebudeš muset zbytečně instalovat další pluginy.

    #28154

    ladinS
    Participant

    Aha…to moc díky za upozornění, jsem úplný začátečník a domníval jsem se, že to tam tak nefunguje a je to o “čistém” textu.
    Ještě jednou děkuju ;-)

    #28155

    ladinS
    Participant

    A ještě jeden dotaz – jak vložím do widgetu nebo třeba na stránku takové ty malé ikonky / obrázky třeba telefonu, obálky apod. ?

    #28156

    Tomáš
    Participant

    Nejjednoduší asi bude použít fontawesome.io kde si jen vybereš potřebnou ikonu, zkopíruješ html kód a vložíš tam kam potřebuješ.

    Ještě tady je návod jak zobrazovat větší ikonu

    #28159

    ladinS
    Participant

    Tomáši, díky moc !

    #28161

    admin
    Keymaster
    Web

    Doplním odkaz na použitou šablonu WEN Associate. Šablona má celkem 7 vlastních widgetů (Featured Page, Latest News, Partners, Recent Posts, Service, Social a Testimonial), ale žádný kontaktní. Možná ho má až placená verze nebo jak jste přišel na to, že by ho měla mít?

    Mezi oblíbené kontaktní widgety patří např. Contact Widgets. A plugin OSM Contact Info Widget by měl umět i automaticky zobrazovat ikony z Font Awesome. Ale stejný výsledek patrně dosáhnete i tak, když si pohrajete s HTML v rámci jednoduchého textového widgetu. Nestačí ale pouze připravit HTML strukturu, ale musíte tento obrázkový font také na webu nějak načítat?

    #28164

    ladinS
    Participant

    Kontaktní widget má tato šablona v placené verzi…

    Vámi uváděný Contact Widget mně v této šabloně nefunguje, nezobrazí se na webu, ale hlavně, když se přepnete do jiné části WP a pak se vrátíte zpět do seznamu widgetů, tak tento vždy sám zmizí z kteréhokoliv sidebaru. V čem bych dělal chybu netuším.
    OSM Contact Info funguje a zobrazuje i ikony Font Awesome.
    Díky za informace a nápady.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti