Jak zabránit translator pluginu překládat font ikon?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak zabránit translator pluginu překládat font ikon?

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Michael a poslední změna je stará 10 let.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18436

    Michael
    Participant

    Zdravím,
    používám šablonu Avada, která ve svém jádru používá Font Awesome Icons pro přímé vkládání a editaci ikon pomocí shortcode.
    Bohužel mi ikony nefungují a vyřazovací metodou jsem zjistil, že kolizi způsobuje tento plugin pro překlad webu.
    Plugin přeloží ikony jako každé jiné písmo a dojde tím k jejich deformaci na symbol “|” (viz tato testovací stránka). Srovnání, jak to má vypadat, když je translator plugin deaktivován přikládám v příloze.
    Kontaktoval jsem autory šablony, kteří vždy velice ochotně pomůžou řešit problémy, ale toto se jich netýká, což chápu. Šablona problém nemá, proto mi doporučili, obrátit se na autora pluginu. Ten ale nejeví ochotu problém řešit. Jediné co navrhl, byl bypass pomocí no_translate class a to tak, že toto “obalení” každé ikony by mohlo zabránit jejímu překladu:
    <span class="no_translate">….</span>
    Autoři šablony si ale myslí, že to nepomůže, což jsem se přesvědčil na té testovací stránce (v kódu možno vidět, že jsem ten <span> zkusil použít u první z ikon, ale nejsem si jist, jestli správně – nejsem expert).
    Autor pluginu už dál nekomunikuje. Samozřejmě mohu přejít na jiný plugin, ale tento mi jinak vyhovuje ideálně, tak bych chtěl přijít na řešení. Věřím, že vždy nějaké existuje.
    Uměl by někdo poradit?
    Díky

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti