Jak vkládat obrázky?

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  tana a poslední změna je stará 9 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20928

    tana
    Participant

    Dobrý den,

    již několik měsíců se snažím sejít se svým administrátorem, ale bohužel to nevyšlo a já už opravdu nemohu déle čekat. Mám bazar s nábytkem http://www.kohny.cz a potřebuji tam vkládat fotky nábytku, k jednomu nábytku třeba i více fotek, jak to mám dělat? Je nějaký jednoduchý postup. Děkuji.

    #20930

    admin
    Keymaster
    Web

    Máte patrně šablonu vytvořenou na zakázku pomocí programu Artisteer, takže se to bohužel špatně odhaduje, protože to není možné nikde vyzkoušet. Obrázky se obecně nahrávají, když si otevřete nějaký existující příspěvek (nebo vytvoříte nový v příslušné rubrice) v administraci WordPressu a kliknete na tlačítko “Mediální soubory” (nad vizuálním editorem). Pak můžete nahrávat obrázky, případně je vkládat do příspěvku a vytvářet celé galerie. Bohužel ale nevím, jak je řešeno jejich zobrazení na webu, což už zase hodně záleží právě na šabloně.

    #20973

    tana
    Participant

    ano děkuji, již jsem to vyzkoušela a zdá se, že by to mohlo jít, prosím ještě o vysvětlení co znamená mít zaparkovanou doménu, mohla bych to využít i já, když mám doménu kohny.cz ale chci mít ještě jednu bazarnovaves.cz ? děkuji

    #20977

    admin
    Keymaster
    Web

    Je potřeba si všechno pořádně vyzkoušet a osahat, vkládání obrázků zahrnuje mnoho drobných činností a nastavení, kdy stačí malá změna a na webu se vše zobrazí trochu jinak. Problém s doménami se myslím řeší v samostatném tématu.

    #21249

    tana
    Participant

    ano, je to tak, člověk si to musí vyzkoušet, ale spíš přemýšlím, abych tady pořád někoho s něčím neotravovala, že si přečtu třeba nějaký manuál

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti