Jak spravne vytvorit jednoduchy rezervacni formular pomoci CF7?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak spravne vytvorit jednoduchy rezervacni formular pomoci CF7?

Štítky: 

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  ffs a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20912

    ffs
    Participant

    Ahoj!
    Chtel bych poprosit o radu zkusene uzivatele WP.

    Jedna se o takovy problem:

    S pomoci WP jsem vytvoril web, ktery nabizi urcity druh sluzeb pro pripadne zajemce. Jednotlive sluzby mam rozepsane v samostatnych prispevcich (jedna sluzba – samostatny prispevek). V prispevku je popis, fotka, cena apod. informace. Chtel bych pridat tlacitko na nezavaznou rezervaci dane sluzby. Proto jsem zvolil CF7, ale reseni je docela nestastne, protoze bych musel vytvorit pres 100 jednotlivych formularu specialne pro kazdou sluzbu zvlast – protoze nazvy sluzeb se meni a jejich ceny tez.

    Chtel bych aby nezavazna rezervace fungovala nasledujicim zpusobem: navstevnik vybere sluzbu, dole klikne na tlacitko “rezervovat” tim se presmeruji na samostatnou stranku s popisem podminek a doporuceni, v niz bude zakomponovan formular. Formular by mel prevzit nazev a cenu slzby avtomaticky z daneho prispevku. Navstevik by vyplnil pouze sve kontaktni udaje + nekolik doplnujicich poli.

    Otazka jak dosahnout toho, pokud navstevnik klikne v prispevku na tlacitko rezervovat tak formular, ktery je na druhe strance, prebere nazev sluzby a jeji cenu?

    Doufam, ze sjem to sepsal srozumitelne.
    Dekuji mnohokrat za pripadne rady!

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti