JAK SMAZAT LŽIVÉ POMLUVY UVEŘEJNĚNÉ NA WEBU PODVODNÉ FIRMY

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress JAK SMAZAT LŽIVÉ POMLUVY UVEŘEJNĚNÉ NA WEBU PODVODNÉ FIRMY

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25576

    Milos007007
    Participant

    V září 2012 byl uveřejněn web o lživých pomluvách na moji osobu a firmu jako odplata.Člověk který naopak okradl v Sedlčanech svým podnikáním desítky lidí /nesčetně trest.oznámení na místní policii vč.mého/se mstí všem kteří jej hnali k odpovědnosti tímto jednáním a úmyslným poškozováním jména.Prosím o pomoc jak tento Web mohu odstranit,mohu vše doložit že je vše vymyšlené.Děkuji za pomoc Miloš Ch.

    Prosím o pomoc Admina provozovatele těchto stránek.Díky M.

    #25577

    Milos007007
    Participant

    Pouze doplním že policie pachatele vypátrala bohužel doposud se web nijak odstranit nepodařilo ,to údajně není jejich starost. Kdo se dostal do podobné situace a může pomoci velice děkuji.
    Chvalamilos@seznam.cz

    #25579

    admin
    Keymaster
    Web

    To je bohužel vcelku jednoduché… Web je umístěn na nějakém hostingu a přístup k němu má ten, kdo platí faktury. Pokud to majitel webu nesmaže, tak to nikdo jiný smazat nemůže. Můžete na něj třeba podat nějaké trestní oznámení za pomluvu a pokud bude odsouzen, tak můžete rozhodnutí soudu předložit hostingové firmě, aby web odstavili. Žádné jiné řešení mě bohužel nenapadá… Web může smazat pouze majitel nebo poskytovatel hostingu. Pokud to neudělá majitel, tak musíte nějak přemluvit hosting, který to ale podle mě udělá jen na základě nějakého pádného důkazu. Zkuste je kontaktovat a zeptat se jich na to, jaká mají pravidla a co potřebují k tomu, aby mohli web odstavit…

    #25581

    Milos007007
    Participant

    admine díky za odpověď bohužel v počítačích se moc nevyznám a rád bych Tě požádal o pomoc a radu kam se přesně obrátit.Prosím písni mi na email pošlu Ti přesně o co jde a poprosím Tvůj názor díky Miloš Chvalamilos@seznam.cz

    #25582

    admin
    Keymaster
    Web

    Asi to nemá nic společného s WordPressem? :-)

    Můžete použít stránku kontakt, ale nic neslibuji a nemám s tím žádné zkušenosti (kromě výše uvedeného)…

    #25587

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak ještě jednou a odpovím sem pro všechny další případné zájemce.

    Pokud někdo napíše na nějakém webu pomluvu a chcete ji smazat, tak to musíte provést přes majitele webu. Fakt, že je web provozován na redakčním systému WordPress neznamená, že to můžu smazat já :-)

    Doporučuji postupovat následujícím způsobem:

    1) Na dotyčné stránce nejdříve najděte nějaký kontakt a zkuste na něj poslat svou stížnost, ideálně doloženou třeba kopií trestního oznámení.

    2) Pokud nebude nikdo reagovat, tak můžete zkusit kontakt na majitele domény, kterého dohledáte např. zde. Stačí zadat konkrétní doménu a podívat se na údaje “Držitel” či “Administrativní kontakt”.

    3) Pokud ani u domény nebudete úspěšní, tak zkuste ještě kontaktovat poskytovatele hostingu či registrátora domény. Tam bude ale určitě potřeba nějaký důkaz, že probíhá soudní řízení a že má být pomluva odstraněna.

    Jinak žádnou další možnost nevidím. K webu má přístup pouze jeho majitel a pokud to neodstraní on, tak s tím něco zmůže pouze hosting (aneb poskytovatel místa pro web na nějakém serveru).

    Pokud to budete dále řešit, tak uvítáme případné zkušenosti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti