Jak přejmenovat adresář přes Filezilla?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak přejmenovat adresář přes Filezilla?

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27338

    listiration
    Participant

    Dobrý den, chtěla jsem upravit používanou šablonu, hlásilo mi to chybu. Poté jsem šablonu změnila na Optimizer a od té doby mi to hlásí chybu

    Fatal error: Call to undefined function is_customize_preview() in /data/web/virtuals/126593/virtual/www/domains/listiration.com/wp-content/themes/optimizer/lib/functions/core.php on line 67

    Stáhla jsem si Filezilla, abych mohla přejmenovat adresář tak, jak radíte tady na foru. Jsem začátečník, tak poprosím radu jak postupovat dále.

    Děkuji

    #27339

    admin
    Keymaster
    Web

    Funkce is_customize_preview() byla představena ve WordPressu 4.0, zatímco na webu máte starou verzi 3.9.11. Šablona Optimizer tedy není s touto verzí kompatibilní a hlásí chybu.

    Nejdříve bych doporučil šablonu natvrdo deaktivovat, což můžete provést přejmenováním adresáře na FTP. Po přihlášení najděte adresář www/domains/listiration.com/wp-content/themes a optimizer přejmenujte na něco jiného. Šablona tím bude automaticky deaktivována a použije se defaultní šablona Twenty Sixteen či starší (ujistěte se, že máte nějakou instalovanou). Poté v administraci webu aktualizujte WordPress na nejnovější verzi a následně můžete zase adresář přejmenovat zpět na optimizer a šablonu znovu z administrace aktivovat.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti