Jak nahrát na web velké soubory (např 1gb) .zip najednou?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak nahrát na web velké soubory (např 1gb) .zip najednou?

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  KomplexniLuke a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25803

    KomplexniLuke
    Participant

    Zdravím všechny,

    vytvářím teďka web. Potřebuji aby nějakým způsobem bylo možné nahrát na web velký soubor najednou v zazipované složce (např. 1GB), aby si ho návštěvník webu mohl stáhnout. Nějak se mi nedaří nalézt řešení.

    Pokud zazipovanou složku budu chtít nahrát přes ftp , tak kam jí mám nahrát? Případně neexistuje nějaké řešení přímo ve wordpress administraci, nějaký plugin apod.?

    Díky za odpověď! :)

    #25804

    admin
    Keymaster
    Web

    Podobně velké soubory není moc vhodné nahrávat přes webové rozhraní. Soubory můžete nahrát např. do ručně vytvořeného adresáře wp-content/soubory a pak na ně můžete na webu snadno ručně odkazovat, tedy třeba http://domena.cz/wp-content/soubory/soubor1.zip.

    A pokud je potřebujete mít přímo v knihovně médií (někdy se to hodí, aby se na soubory nezapomnělo), tak stačí použít plugin Add From Server, pomocí kterého je naimportujete ze složky na FTP přímo do knihovny médií a budete je tak mít klasicky přímo ve WordPressu…

    #25809

    KomplexniLuke
    Participant

    Díky moc! :) , přesně tohle jsem potřeboval vědět :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti