iThemes Security

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22812

    Neutron
    Participant

    Dobrý den, potřebuji zjistit, jak přes FTP nebo MyAdmin vyřešit problém se ztrátou přihlašovacího formuláře k administraci WP 4.1 s pluginem iThemes Security. V něm jsem si nahradil původní wp-admin jiným slovem a nějakou dobu to fungovalo. Dnes mi iThemes poslal email s informací o přepisu nějakého souboru a původní cesta k přihlašovacímu formuláři mě vrací na homepage. Původní wp-admin pochopitelně nefunguje, takže se nemohu dostat do WP. Pomůže mi někdo prosím, jak to vyřešit?

    #22813

    admin
    Keymaster
    Web

    Klasická ukázka negativních dopadů Security through obscurity :-)

    Co přišlo konkrétně za email?

    Doporučil bych asi celý plugin iThemes Security natvrdo deaktivovat, a to přejmenováním příslušné složky na FTP, tedy wp-content/plugins/better-wp-security. Ale těžko říci, zda si plugin ještě něco nezapsal do souborů .htaccess nebo wp-config.php, nemám s ním moc zkušeností…

    P.S. Mimochodem, v tomto “bezpečnostním” pluginu byla nalezena bezpečnostní chyba :-)

    #22815

    Neutron
    Participant

    Moc díky za rychlou odpověď :o) Právě se mi to povedlo stejným postupem vyřešit. Přejmenovat složku, normálně se přihlásit přes starý dobrý wp-admin, smazat plugin. V .htaccess nic naštěstí není a config zuřivě zkoumám :o) No, hlavně, že jsem se vůbec dostal dovnitř, protože do reinstalace celého WP se mi rozhodně nechtělo. Pěkný den. N.

    #22833

    admin
    Keymaster
    Web

    Perfektní! Nechci uživatele od používání bezpečnostních pluginů odrazovat, ale osobně mi přijdou zbytečné a nepoužívám je, protože mi to nestojí za práci s jejich nastavováním a případnými problémy. Ale není to žádné doporučení, pouze můj názor…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti