Indexace

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6399

    master007
    Participant

    Zdar,
    mám takový problém se svým webem. Chci se zeptat, jak často google indexuje příspěvky? Hlavní homepage to indexuje normálně, ale poslední zaindexovaný příspěvek mám asi pře třemi týdny. Nevíte v čem je problém? Používám plugin all in one SEO.
    Díky moc

    #17316

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, zkuste prozkoumat např. Google Webmaster Tools. Obecně je Google na každý publikovaný příspěvek ihned upozorněn pomocí interního pingbacku, takže se o něm určitě dozví, ale těžko říci, proč ho neindexuje. Někdy to ale může klidně měsíc trvat. Jde o nějaký nový web? Nemohl jste nějak změnit nastavení webu prostřednictvím zmiňovaného pluginu All in One SEO Pack?

    #17317

    master007
    Participant

    Je to 2 měsíce nový web. Pokud vím tak jsem v pluginu nic neměnil. Napadlo mě ten plugin restartovat, ale to se zase bojim.

    #17318

    admin
    Keymaster
    Web

    Restart (myslíte patrně aktivaci a deaktivaci) asi ničemu nepomůže… Chtělo by to vidět konkrétní web, zda tam není něco špatně nastaveného. A zejména zkontrolovat výše odkazované Google Webmaster Tools, protože není lepší cesta, jak se dostat Google pod pokličku :-)

    Duplicitní téma je zde.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti