Hledám plugin, kde si v anketě uživatelé zvolí odpověďi sami.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Hledám plugin, kde si v anketě uživatelé zvolí odpověďi sami.

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  enalancz a poslední změna je stará 9 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22546

    enalancz
    Participant

    Ahoj, hledám plugin pro wordpress. Pro hlasování ale kde si odpověďi zvolí uživatelé sami. Znáte nějaký takový? Děkuji. (Hlasování – Ankety) plugin bych chtěl využít hlavně do příspěvků.

    #22569

    admin
    Keymaster
    Web

    Pro ankety se nejčastěji používal plugin WP-Polls, ale novější je např. YOP Poll a najdete i mnohé další. Zkuste se podívat také na související témata.

    Ale nerozumím asi přesně tomu zadání, aby si uživatelé mohli sami zvolit odpovědi? Tak by to mělo fungovat u každé ankety nebo tam je něco specifického a jen jsem to nepochopil?

    #22571

    enalancz
    Participant

    Asi jsem se blbě vyjádřil. Chci ankety na to že položím otázku (Příklad) Jak se dneska máte? (Dám tam třeba jednu odpověď) Dobře a teď dole bude “políčko” kde si můžou uživatelé napsat odpověď sami, třeba “Měl jsem se fajn, díky za optání” a teď pro tu jeho odpověď můžou hlasovat další uživatelé nebo přidat svou odpověď. Snad jsem již svůj dotaz popsal lépe.. :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti