Griffin velikost písmen v textu a perex

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Griffin velikost písmen v textu a perex

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 9 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21368

    EllaNella
    Participant
    Web

    Dobrý den, právě jsem začala svůj nový projekt. Jedná se o online magazín pro ženy. Jedná se mi o to, že na hlavní stránce není perex nijak zvýrazněný, přestože v editoru jsem ho zvýraznila. Při rozkliknutí článku už perex zvýrazněný je. Jak to mám zařídit, aby byl zvýrazněný již na hlavní stránce? Ale nesmí být větší než samotný nadpis. Dále přímo v texu se mi povedlo udělat, nevím jak, menší písmo. Chtěla bych ho srovnat s ostatním písmem, ale nemůžu přijít na to jak. Používám šablonu Griffin. Konkrétně jde o “článek” Prstýnek. Děkuji moc. http://www.ellanella.cz

    #21369

    EllaNella
    Participant
    Web

    Tak ted´ jsem z toho upřímně jelen. Když vkládám odkaz pomocí tlačítka link, tak se ve foru neobjevuje, ale tady jak to píšu je. Tak začínám věřit, že mám blbej počítač :) Tak jsem napsala adresu přímo do textu, snad to nevadí.

    #21419

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Perexy (nástřel textu) se vkládají v šabloně pomocí funkce the_excerpt(), která ale nezobrazuje obsah, ale jen část textu, kterou navíc obere o jakékoliv formátování. Pokud chcete toto opravit, musíte upravit šablonu, kde v index.php přepíšete všechny the_excerpt() na the_content(), čímž se vám vypíše vždy celý článek. Potom stačí jen vložit do článku značku pokračování textu, a tím se vám články ve výpisech zkrátí, a neztratí formát.

    Pokud chcete mít jen třeba celý krátký výpis tučně, nemusíte to dělat tak složitě postačí, když upravíte v souboru style.css vaší šablony konkrétní oblast font-weight:bold;

    Bohužel, nedaří se mi dostat se na váš web, takže nevidím ani strukturu, podle které bych vám poradil konkrétněji…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti