Galerie obrázků

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  rohlaj a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28702

    rohlaj
    Participant

    Vytvořil jsem galerii obrázků a umístil ji do jednoho příspěvku. Po kliknutí na náhled se správně zobrazí rotující galerie. Pokud klikám na šipky vlevo a vpravo, je vše v pořádku. Ale pokud klikám přímo na obrázek, posune se galerie na další obrázek a po kliknutí na poslední z nich se objeví další obrázek z mých nahraných, který ale už v galerii není obsažen. Nevíte někdo, kde je chyba? Jestli u mě nebo ve wordpressu? http://rohlici.cz/2016/08/208/

    #28721

    LuCaCZ
    Participant

    Vyřešil bych to “vyskakovacím oknem” – nějakým Lightboxem, než při každém zobrazení obrázku načítat celou stránku, tak by se načítal jen samotný obrázek v plné velikosti.
    Doporučím plugin Easy FancyBox

    #28724

    admin
    Keymaster
    Web

    @rohlaj: Poslední obrázek ve zmiňované galerii je nazván Portál a už tam sice nemá šipku “Další”, ale po kliknutí na obrázek se dostanete zase na začátek (na první obrázek galerie)? Zdá se mi, že tam není žádná chyba?

    #28726

    rohlaj
    Participant

    Už jsem na to přišel. Přiřazení k příspěvku se dá měnit v řádkovém zobrazení mediálních souborů. Je tam sloupec přiřazeno. Takže chyba byla, jako vždy, u mě :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti