Free hosting

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 29 odpovědí. Do diskuze (10 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  Manny a poslední změna je stará 8 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 30)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3120

    NoDriX
    Participant

    Jaký je dobrý free hosting na wordpress, kromě endory,zjistil sem že se tam musí něco zakládat,zašlou vám pin na mail, na mobil a pak chcou aby jste zadal pin který vám pošlou domů na adresu, takže endoru asi nechci(kvůli toho že něco chcou posílat mi domů).Takže nějaký jiný dobrý free hosting ? ;)

    #15181

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, Endora to nikde na úvodní stránce moc neinzeruje, ale pro nové uživatele (registrované od 1. února 2013) opravdu vyžaduje zřízení služby mojeID. Není to asi nic špatného (ze strany hostingu), ale možná by na to měli předem upozornit. A pokud opravdu chcete freehosting a nemůžete si dovolit platit ani 10 Kč měsíčně, tak asi doporučím mojeID založit, protože Endora je podle ohlasů ve fóru asi nejlepší. Služba mojeID je zdarma, jenom patrně přijde obálka s nějakým kódem pro ověření adresy. Můžete zkusit ještě IC.cz nebo Webzdarma.cz, ale většinou jsou s nimi nějaké problémy. Ale třeba bude ještě někdo znát nějaký jiný kvalitní hosting zdarma…

    #15182

    NoDriX
    Participant

    Jo, bych klidně dával nějakou tu KČ ale já chci web jen protože se nudím a nemám co dělat…:D

    #15183

    admin
    Keymaster
    Web

    V tom případě opravdu doporučuji nějaký peníz upustit, čímž předejdete mnoha různým problémům. Web může být nejen práce, ale také zábava :-)

    #15184

    AKM
    Participant
    Web

    Na Endoře chtějí i u starších free hostingů zřídit mojeID ( i když jsem měl hosting založen již daleko dříve chtěli to po mě dodělat) Nemyslím si že by to bylo na škodu – právě naopak teď stačí zmačknout jedno tlačítko a jsi přihlášen navíc tuto službu můžeš využít i při přihlášení k jiným službám na internetu například při nákupu eschopu například http://www.czc.cz/

    #15185

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Endora je velmi dobrý hostitel pro WP, jen nevím jak to teď chodí s registracemi freehostingu, protože to už jsem udělal dávno, a na mojeID si stěžovat nemůžu,, protože jej používá už docela dost aplikací, do kterých se dá použít. Kromě toho jsem se zaregistroval v době kdy rozdávali za všechna potvrzení flashky. První dva kroky doporučuju potvrdit, a třetí – obálku nemusíš, oni ti tam pouze napíšou stupeň ověření:2. Při použití této možnosti, nezadávej žádnou adresu do registrace.

    #15186

    admin
    Keymaster
    Web

    karelantoninmachacek: Ano, mojeID není špatná služba. U Endory měli při jeho zavedení několik fází:

    1) Dobrovolná registrace za nějaké bonusy (navýšený prostor pro web).

    2) Pokud u Endory za nic neplatíte, tak je registrace povinná (leden 2013).

    3) Všichni noví uživatelé si už musí mojeID registrovat.

    sjiamnocna: Díky, toho jsem si nevšiml!

    Účet mojeID bude úspěšně aktivován, pokud budou splněny alespoň bod 1 a 2.(ověření emailu a ověření telefonního čísla).

    Takže adresu není potřeba ověřovat a tím je celé vlákno vyřešeno…

    #15187

    NoDriX
    Participant

    Takže při registraci na endoře a na mojeID nemám zadávat adresu a pak jak udělám ty 2 kroky v mojeID tak ten třetí nemám dělat, ignorovat ? ;)

    #15188

    AKM
    Participant
    Web

    Pro základní aktivaci ti stačí vyplnit první dva kroky, ale pokud budeš chtít využívat moje ID v širším rozsahu což doporučuji tak je dobré vyplnit adresu.

    #15189

    neteyescz
    Participant

    Když už se dá kvalitní hosting pořídit za pár kaček, tak podle mě klesá využitelnost freehostingu. Endora je kvalitní, klidně bych bral, být vámi, i placenou verzi.

    #15190

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Ano, souhlasím s tím co psal neteyes, sám mám koupenou službu plus (za pár kaček – kolem 300) na rok, a můžu být rád, protože jsem se tak lehce zbavil reklamy, a ještě dostal prostor navíc, a samozřejmě traffic. Sice jsou stránky čas od času úplně nepřístupné, nebo házejí timeout, ale to se většinou vyřeší reloadem o pár minut později. Kromě toho si můžete rozšířit DB z 30MB na 60MB (je smůla že to na víc nejde – pouze s nejvyšším programem, ale je to docela dostačující)

    #15191

    skyhigh
    Participant

    Ahoj, mam par promokodu na wedos, kde sezen hosting za par kacek :) 25% kdyby jsi mel zajem, tak me napis na mail: prace@skyhigh.cz

    #15192

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Wedos je další variantou, kde za cenu podobné Endoře můžete mít nelimitovaná data a traffic, je však více pro zkušenější uživatele – Samostatná instalece WP, úpravy DNS, HTACCESS, Cron a další vychytávky. Když se ale odvážite, jak podle recenzí, tak podle toho co mají na webu je to jedna z nejlepších variant za tuto cenu.

    #15193

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    …ale pro začátečníky mého kalibru endora zcela postačuje :D

    #15194

    ziskejte
    Participant
    Web

    Zdar, pokud chcete placený hosting nejen zadarmo, ale nechat si za něj zaplatit víc než utratíte, tak využijte zpětnou slevu. Koupíte si internet na celý rok za 300 Kč a dostanete 1000 Kč. Takže vyděláte 700 Kč a máte na rok hosting zdarma. Akce platí jen do 30.6. 1000 Kč dostanete i po skončení akce.

    #15195

    Lukenzi
    Participant

    Proč se někde registrovat, když tyto slevy není problém získat zdarma a bez těhle kravovin viz třeba http://www.godaddy.com/hosting/web-hosting.aspx?isc=iap1hfd (12$/rok) nebo http://www.godaddy.com/domains/search-dus.aspx?isc=iap4c (3x domena .com celkem za 12$/rok). No neberte to když jsem levnější jak WEDOS :))

    #15196

    admin
    Keymaster
    Web

    Lukenzi: Také se mi to moc nezdá, asi půjde o nějaký affiliate. Odkaz jsem zatím odstranil, nemám rád terminologii “nechat si za něj zaplatit víc než utratíte” a “vyděláte 700 Kč a máte na rok hosting zdarma”. Asi bude potřeba zaplatit plnou cenu a prostředník pak vrátí peníze dorovnáním do aktuální akční ceny a ještě si nechá nějakou provizi (možná i do budoucna). Nevím, nezkoumal jsem to moc podrobně, možná se autor příspěvku ještě ozve a vysvětlí nám princip, respektive “výhodnost” jeho nabídky…

    #15197

    ziskejte
    Participant
    Web

    Ok. Funguje to takhle:

    Prihlasis se na ziskejte.cz. Kliknes na link, ktery vede na GoDaddy.com. Koupis hosting na na cely rok a zaplatis necele 300 Kc. Ted sis prave koupil hosting za zvyhodnenou (do 30.6.) cenu 300 Kc/rok – cena se uplatni na jejich zakladni hosting a musi se vybrat na 1 rok. Zadny uvazek delsi nez ten jeden rok neni a protoze jsi ho uz zaplatil, tak cely rok nic neresis.

    Protoze jsi sel pres ziskejte.cz, tak se ti nacte odmena cca 1044 Kc. Kterou dostanes zpravidla 10.dne nasledujici mesic od koupe, takze hosting koupis napr. 29.6. a prachy ti pripisou 10.7.

    1044 Kc dostanes i po skonceni akce, ale musis byt novy uzivatel GoDaddy (pro stavajici jsou jine odmeny) a taky po skonceni akce budou trochu jine ceny toho hostingu, ale vzdy by to melo vyjit u toho zakladniho hostingu na rok zdarma a jeste k tomu dostanes neco navic.

    Jinak maj slevy i na ostatni hostingy nejen na ten zakladni.

    Chce si to projit a precist si podminky na adrese:

    http://www.ziskejte.cz/godaddycom

    #15198

    Lukenzi
    Participant

    Jediná věc co jsem z těch pro mně nepochopitelných podmínek vyčetl je, že od nějaké neznámé společnosti DS Group s r.o dostanu 1044kč jen tak za nic. No neberte to :))

    #15199

    ziskejte
    Participant
    Web

    Ano, to je správně, konečně jste to pochopil. :)

    Pokud ještě tápete, tak celý princip fungování ziskejte.cz si můžete přečíst zde:

    http://www.ziskejte.cz/co-vam-ziskejtecz-prinasi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 30)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti