FAKTURACE

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (5 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  JanPavel a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27390

    Alex
    Participant

    Děkuji všem za dosavadní rady. Nicméně mě zůstává dořešit automatické vygenerování a odeslání faktury dle českých předpisů.
    FAKTURACE, hledal jsem pluginy a našel jich spoustu. Nicméně by mě asi nejvíce vyhovoval WooCommerce PDF Invoice (je česky, přehledný).
    Problém je, že nedovede (nebo nedovedu) nastavit, aby se na faktuře rozepisovali daně jak mají, tzv. základ daně, dph, jak pro produkty, tak pro dopravu. V objednávce vidím např. dobírka 150 Kč, ale po vygenerování faktury již jen 124 Kč(bez rozepsané DPH), takže není úplně ideální.

    Nemáte někdo fakturaci pro české prostředí pořešenou? Jsem ochoten nějakou rozumnou korunu utratit.

    #29237

    noname2
    Participant

    Dobry den, nasel jste nejake reseni? Potykam se s uplne stejnym problemem… Diky moc za odpoved. Vitek Burda

    #29240

    Alex
    Participant

    Dobrý den,
    našel jsem plugin ze stejným názvem, ale od jiného vývojáře a tam to už bylo v pořádku. Nastavil jsem si v commerce, že vše budu zadávat bez DPH a tím mě vychází dobře i rozpis DPH na faktuře.

    #29293

    Superbobo
    Participant

    Zdravím, mohl bych poprosit o odkaz na ten plugin od jiného vývojáře?

    #29294

    Alex
    Participant

    Já mám plugin WooCommerce PDF Invoice od Autor: RightPress. Je tam ještě jeden ze stejným názvem, ale od Autor: Bas Elbers a ten mě nešlape.

    #29347

    Superbobo
    Participant

    Já jsem nakonec skončil u https://wordpress.org/plugins/woocommerce-pdf-invoices-packing-slips/ který mi vyhovuje.

    Verzi pluginu od RIghtPress o které píšete, je pouze placená co jsem našel na https://codecanyon.net/item/woocommerce-pdf-invoice/5951088

    #30801

    JanPavel
    Participant

    Zdravim,
    diky za odkazy na fakturace do WordPressu. Plugin PDF Invoices Packing slip je dobry, kdyby byla moznost o neco vetsiho nastaveni, bylo by to bezvadne. Zkousel jsem stahnout jeste WooCommerce PDF Invoice, ktery zminoval Alex v 1. prispevku, ale dohledal jsem jen placeny produkt. Mate prosim nekdo jeste nejake dalsi tipy, ci doporuceni? Diky!

    #30802

    muj001
    Participant

    Zdravím,
    já používám WooCommerce PDF Invoice od Autor: RightPress. Nevím jestli je to placené, ale já někde našel. Stačí si tam našupat “české hláška” a moje účetní mě takto vydanou fakturu schválila. Kdybych věděl jak na to, tak WooCommerce PDF Invoice od Autor: RightPress, pošlu mailem.

    #30826

    JanPavel
    Participant

    Kdybyste dohledal ten archiv (obvykle byva v zip souboru), prosim poslete mi ho na ritchiemad at seznam cz – moc dekuju!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti