Facebook a odkaz na stránku

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22113

    tana
    Participant

    ahoj, na svých stránkách bazarnovaves.cz vidím kolonku facebooku, jak ji mohu propojit s facebookem bazaru? díky

    #22574

    tana
    Participant

    Zatím mi nikdo neodpověděl, tak to zkouším znova, jde o to, že když někdo na mých stránkách klikne na ikonu facebooku tak se mu ukážou moje soukromé stránky, jak udělat, aby se ukázala stránka přímo mého bazaru? je to na bazarnovaves.cz, kdyby náhodou někdo věděl jak na to, tak budu ráda.

    #22580

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakým způsobem jste na web vložila ikonku stránky pro Facebook? V současné době odkazuje na osobní profil, ale pokud máte i nějakou Facebookovou stránku pro bazar, tak je potřeba, abyste odkaz jednoduše změnila na tuto stránku.

    #22723

    tana
    Participant

    a můžete mi trochu poradit, v jaké sekci by to mohlo být? Nedělala jsem to já, ale admin s kterým teď nejsem v kontaktu, zkusila bych to sama, pokud by to nešlo, tak mu napíšu, děkuji

    #22750

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně to bude v nějakém souboru šablony (menu Vzhled – Editor), tipoval bych to na header.php, ale těžko říci… Každopádně pozor na úpravy, stačí drobná chybka a web může přestat fungovat. Doporučil bych spíše kontaktovat přímo správce webu…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti