Editor psaní – vše přeinstalováno a stejně nefunguje

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Editor psaní – vše přeinstalováno a stejně nefunguje

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Vendulka a poslední změna je stará 7 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27518

    Vendulka
    Participant
    Web

    Ahoj a dobrý den,
    už mi došly nápady, proto se obracím na vás s prosbou o rady. Z nějakého, mně neznámého důvodu, nefunguje klasický editor psaní. V html psát lze, v editoru ne.
    Už jsem prošla všechny možné kroky. Aktualizace všeho, co mám nainstalováno, deaktivace pluginů i šablony (aktivace klasické Twenty Fifteen) a stejně nešlo psát. Nechala jsem to v tomto základu, pročistila prohlížeč a nic. Zkusila jsem jiný prohlížeč a stále nic. Projela jsem počítač, pročistila možné viry (našel jen dva problémy, které opravil) a stále nic.
    V zoufalství jsem aktivovala zpět vše, jak původně bylo, smířená s tím, že psát lze jen v html. Ale nemůže to takto zůstat, protože “běžní uživatelé” webu by toto nepobrali.
    Jediná změna, ke které došlo, oproti původnímu webu (kde funguje vše), je jeho nové instalování pod novým názvem a jiným webhostingem. Ale odtamtud prý problém nepochází. Tak už opravdu nevím, co je špatně.
    Můžete mi poradit?
    Předem děkuji za každý nápad, který by mohl vést k vyřešení problému.

    #27519

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    no vzhledem k tomu, že takové základní postupy už jste udělala, tak já bych postupoval v tomto případě asi tak, že bych smazal přes FTP celý wordpress a nainstaloval jej tam znova – holý a čistý. Zde už by mělo dojít k nápravě, pokud ne, tak si myslím, že by problém měl být u vás, nějak si nedokážu představit, že by byl problém někde na webhostingu, obecně není kde. Pak bych tam nakopíroval obsah, následně bych znovu nainstaloval šablonu, asi bych ji opravdu znovu instaloval a ne kopíroval ze zálohy a pak bych postupně nainstaloval pluginy. A vždy mezi každou instalací bych zkontroloval zda ten editor funguje, nicméně pokud máte běžně používané pluginy tak by asi nemělo dojít. Předpokládám, že takto zgruntu jste to asi nedělala, nebo ano?

    #27520

    Vendulka
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    bohužel jsem to takto zgruntu udělala také. Umím dělat vyloženě školácké chyby, ale již nějakou chvíli s WP funguji, takže většinou vím, kam sáhnout. Jen teď už mi došly nápady.
    Nicméně přihlásil se mi člověk z podpory webhostingu, že se na to zkusí podívat, tak uvidím, co vymyslí, pokud vůbec něco. Pokud na něco přijde, dám to sem vědět, ať je to i pro ostatní.

    #27521

    Vendulka
    Participant
    Web

    Jééé, až teď jsem si toho všimla, správce – můžete opravit překlep v názvu tématu? Jinak by i potencionální nalezení východiska bylo ostatním k ničemu, protože “EDITR” nikdo hledat nebude :)

    #27522

    admin
    Keymaster
    Web

    @Vendulka: Opraveno :-)

    Podobný problém se tu občas objeví, ale pokud vím, tak zatím nebyla objevena přesná příčina, ale patrně to nějak souvisí s hostingem. Zkuste prosím ještě přidat následující řádek do souboru wp-config.php:

    define( 'CONCATENATE_SCRIPTS', false );

    Pokud by to tak opravdu bylo a pomohlo to, mohla byste mi poslat přístupy, abych to mohl otestovat? Už jsem tuto chybu viděl mnohokrát, ale nikdy se nepodařilo odhalit přesnou příčinu…

    #27529

    Vendulka
    Participant
    Web

    Nakonec nevím jistě, v čem všem byla oprava provedena, ale nyní to již funguje. A opravu provedli z webhostingu, odpovědí bylo:
    “…Opravil jsme Vám práva souborů a složek. To byla příčina proč editor nefungoval…”

    Za opravu názvu téma děkuji :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti