Do příspěvku nelze vložit tag

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Do příspěvku nelze vložit tag

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18455

    graphitestudio
    Participant

    Dobrý den,
    po aktualizaci na WordPress 3.8.3. nelze ve WYSIWYG editoru WordPressu vůbec vložit tag <a>. Během publikování se prostě tag nějak “ztratí”. Tlačítka Vložit/Upravit odkaz jsou neaktivní.

    Budu vděčný za každou radu.

    TB

    #18461

    admin
    Keymaster
    Web

    Před chvílí jsem to zkoušel, funguje to bez problémů. Zkuste deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fourteen. Stále to nefunguje?

    #18482

    graphitestudio
    Participant

    Bohužel, ani odinstalace pluginů, ani změna tématu nijak nepomohla. Jde o problém rozhraní administrace – myslel jsem, že to je ve WordPressu stejné bez ohledu na zvolenou šablonu…?

    V příloze posílám printscreen, jak to vypadá. Nejde jen o to, že nefungují ta tlačítka “vložit odkaz”. Jde o to, že prostě nelze vůbec vložit ten tag. WordPress ho prostě odstraní. Jiné tagy ale normálně fungují.

    Vzhledem k tomu, že jsem do WordPressu neinstaloval v poslední době žádné šablony ani pluginy a jediná změna ke které došlo je aktualizace na 3.8.3., nemám jiné vysvětlení, než že problém je způsoben právě tím.

    Je možné nainstalovat zpátky předchozí verzi WP?

    Attachments:
    #18484

    admin
    Keymaster
    Web

    Tlačítka jsou neaktivní, dokud neoznačíte nějaké slovo v textu, ze kterého chcete udělat odkaz. Jakmile něco označíte, tak budou tlačítka zase aktivní.

    Pokud jsou odkazy i přes vložení po aktualizaci příspěvku odstraněny, tak by mohlo jít o nějaký konflikt se šablonou, která patrně využívá Visual Composer (viz screenshot). Ale těžko odhadovat, zkuste na chvíli aktivovat výchozí šablonu Twenty Fourteen a uvidíte. Případně kontaktujte autora šablony v rámci podpory (pokud je placená).

    #18485

    graphitestudio
    Participant

    Děkuji za radu. Jsem vážně pitomej. Samozřejmě to funguje!

    Díky

    TB

    #18488

    admin
    Keymaster
    Web

    Naopak, je to docela častý problém, uživatelé si občas neuvědomí, že musí být nejdříve něco označeno, aby bylo tlačítko vůbec aktivní…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti