Custom Fields v meta

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19652

    maxwelle
    Participant
    Web

    Dobrý den.
    Mám prosbu ohledně meta informací v jednotlivých příspěvcích. Používám systém na automatické vkládání reklamy do příspěvků, ale jsou takové, kde ji mít nechci. Tvůrce píše, že pro zakázání zobrazení reklamy stačí v daném příspěvku přes Custom Fields vložit klíč “adsense” hodnota “no”. Projel jsem všechny možné pluginy a snažil jsem se pročíst i wordpress.org, ale nevím, jak to udělat. Mám prugin, který mi zobrazí meta info. ale nevím, jak tak vložit k danému příspěvku ještě další meta info.

    Poradíte mi?

    Děkuji moc.

    #19653

    admin
    Keymaster
    Web

    V pravé horní záložce “Nastavení zobrazených informací” u konkrétního příspěvku zkontrolujte, zda máte zaškrtnutou volbu “Uživatelská pole” (anglicky Custom fields). Potom se vám pod editorem zobrazí formulář “Uživatelská pole”, zejména je důležitá část “Přidat nové uživatelské pole”. Zkontrolujte, zda už příspěvek uživatelské pole adsense nemá (možná bude mít hodnotu yes) a pokud ano, tak hodnotu změňte. Pokud ji vůbec nemá, tak ji vytvořte (s hodnotou no). Jaký systém (plugin) na vkládání reklamy používáte?

    #19737

    maxwelle
    Participant
    Web

    Dobrý den.

    Omlouvám pozdní odpověď, ale byl jsem na dovolené. Používá Easy adsense. bohužel to na to nereaguje… Tak se asi podívam dál….

    #19739

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin Easy AdSense by měl fungovat bez problémů, v nápovědě opravdu zmiňují (část “Can I control how the adsense blocks are formatted in each page?”) fakt, že se má vytvořit uživatelské pole adsense s hodnotou no, takže by to fungovat mělo…

    #19745

    maxwelle
    Participant
    Web

    potřebuji to třeba zde: http://www.maxwelle.eu/jen-trochu/ no a když pole vložím, tak se stejně reklama zobrazuje.

    #19751

    admin
    Keymaster
    Web

    Před chvílí jsem to zkoušel a funguje to bez problémů. Určitě tam to uživatelské pole přidáváte správně? Zkuste nám sem dát nějaký screenshot, kde bude vidět, že je pole v administraci opravdu přidané… Dále by to mohl být nějaký konflikt s jiným pluginem (či šablonou), těžko říci…

    #19809

    maxwelle
    Participant
    Web

    už opravdu nevím… vypl jsem všechny pluginy a zkusil i jou šablonu.. a nic.. posílám screenshot. Je pravda, že to používám na sklik, ale má to být na plugin… nemáte tip na jiný plugin?

    Attachments:
    #19831

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to je podivné, pokud tam Sklik funguje obecně, tak by to asi neměl být problém… Zkoušel jsem použít i nějaký kód z Skliku a funguje to stále bez problémů, takže netuším, kde by mohl být problém. Můžete mi poslat přihlašovací údaje na email pavelevap@separatista.net, zkusím se na to časem podívat…

    #20044

    maxwelle
    Participant
    Web

    Už jsem na to příšel. Ten plugin nemá rád staré články. Z nějakého důvodu. U nových mi to jede. Děkuji moc za pomoc.

    #20051

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to je dost podivné chování, zkoušel jsem to i u starších článků a po vložení uživatelského pole vše bez problémů funguje. Opravdu tam nemůže být nějaký konflikt s jiným pluginem?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti