CSS – Ninja Form

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20520

    mKlaris
    Participant

    Zdravim, na svem WP webu mam po kliknui na polozku nastavene zobrazeni stranky s formularem (plugin ninja form). Ten jsem si pomoci CSS upravil dle potreb, jenze po kliknuti na polozku menu se zadne upravy v CSS neprojevi. stranka se zobrazi korektne az pote, co jsi rucne zaktualizuji. Dokazal by mi nekdo poradit?

    #20522

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin Ninja Forms by měl fungovat bez problémů. Nemáte v prohlížeči uloženou nějakou starší verzi stránky? Zkuste použít jiný prohlížeč nebo anonymní režim prohlížeče. Je možné ten problém někde vidět?

    #20544

    mKlaris
    Participant

    Právě že jsem zkoušel stranku nacitat v ruznyh prohlizecich i anonymnich oknech, ale problem pretrvava. Jde o tento web: http://rookiecamp.a2.esports.cz/. Zminovany formular po kliknutí na polozku v menu “prihlaska”. Spravne se nacte az pote, co stranku rucne zaktualizujete.
    Predem diky za pomoc

    #20550

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, zkoušel jsem to a při prvním pokusu se nenačítá soubor ninja-forms-diplay.css, kde je patrně uloženo stylování formuláře. Zkoušela jste deaktivovat všechny ostatní pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fourteen? Možná je tam nějaký konflikt… Doporučil bych ale také nejdříve aktualizovat WordPress (máte 3.9.2) a hlavně šablonu Bridge, kde máte verzi 4.0 (zatímco dostupná je už 5.3). Mnoho funkcí už mohlo být opraveno…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti