Contact Form 7 – html pro vložení obrázku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Contact Form 7 – html pro vložení obrázku

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Vendulka a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24651

    Vendulka
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    chtěla bych poprosit o radu, jak sepsat html kód pro vložení obrázku do pluginu Contact Form 7. Hledala jsem na všech možných místech (nejvíc používám stránky “Jak psát web”), ale buď jsem to naprosto nepochopila, nebo to prostě nelze – chci do kontaktního formuláře vložit obrázek, který by měl být obtékán textem.
    Prosím o rady – lze to vůbec? A pokud ano, jak by měl ten proklatý kód vypadat?
    Předem děkuji za každý tip.

    #24653

    kidnec
    Participant
    Web

    Shortcode z CF7 vkládáte do publikované stránky, tak do ní také vložte text a obrázek s nastavením pro obtékání textu. Nebo popište podrobněji Váš problém. Nejspíš si pouze nedokáží představit problém

    #24655

    Vendulka
    Participant
    Web

    Omlouvám se za špatně vysvětlený popis. Samozřejmě vložení obrázku jen tak, to ovládám. Lépe popsáno by bylo takto:
    Mám ve formuláři povinné pole kategorie. Zatím jen jako rozbalovací menu. Chtěla jsem to ale trochu oživit, proto jsem začala vymýšlet, že bych to nechala jako zaškrtávací pole a u každého hesla by byla malá ikonka. Příklad: Formulář “Pozvánka na akci”, kategorie “Koncert” a u toho ikonka houslového klíče.
    Tento konkrétní formulář mám tady: http://zivot-s-rs.cz/pozvanka/

    Lze do formuláře vstoupit vložením obrázků, v mém případě ikonek?

    #24681

    Azifaral
    Participant
    Web

    Tak ono to samozřejmě půjde, jedná se o klasické html, kdy ty ikony tam vložíte prostřednictvím span, návod máte třeba tady http://drewcodespot.com/style-add-icon-contact-form-7/, ale obecně stačí dát do google “contact form 7 icons” a těch návodů to na vás vyplivne více.

    #24706

    Vendulka
    Participant
    Web

    Děkuji za tipy. Něco málo jsem našla, ale vždy to byl způsob rozšíření (a z velké části o věci, které ani nechci). K jednoduchým textarea jsem ikony dodala prostým html , ale nedaří se mi u checkboxes, tam je nedokáži vtlačit ani omylem. A to jsem skutečně nedokázala objevit. Možná, že jsem na to narazila, ale jakožto neangličtinář vše jedu přes překladač, a tam často vznikají podivná spojení, ve kterých to mohu snadno přehlédnout.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti