Chybějící část nastavení

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Chybějící část nastavení

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  jelink20 a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30105

    jelink20
    Participant

    Dobrý den,
    měla bych dotaz. Převzala jsem po jednom člověku na správu web, který jede na WordPressu (s ním nemám zas tam elké zkušenosti). Tato osůbka pravděpodobně někde něco změnila, protože mi v obecném nastavení chybí “Členství” a “Výchozí úroveň nového uživatele”, což já teď opravdu nutně potřebuji změnit, ale za boha prostě nemůžu přijít, co je špatně.
    Napadlo mě, že by to mohlo být nějakým nainstalovaným pluginem. Tady je seznam všech z ftp: backwpup, dw-question-answer, google-maps-easy, hueman-addons, chatroll-live-chat, loginizer, login-widget-for-ultimate-member, mce-table-buttons, nextgen-gallery, nextgen-galleryview2, searchwp-live-ajax-search, simple-ajax-chat, slideshow-jquery-image-gallery, slideshow-satellite, sme-facebook-likebox-sidebar, ultimate-member, um-online, um-recaptcha, user-role-editor, wp-downloadmanager, wpforms-lite, wp-sweep, wysija-newsletters.

    Dokáže mi někdo poradit, prosím?

    Děkuji,
    Jelínková Iveta

    #30106

    admin
    Keymaster
    Web

    Řekl bych, že je web pouze součástí instalace sítě webů (Multisite) a podobné věci může nastavovat až administrátor sítě webů ve speciální administraci…

    #30107

    jelink20
    Participant

    A to se dá někde zjistit?

    #30108

    jelink20
    Participant

    Nicméně teď jsem si všimla, že v pluginech ani nemám možnost instalace nových. Mám tam pouze seznam aktivních a neaktivních pluginů. (Třeba to s tím může souviset.)

    #30109

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, určitě to souvisí, opět to může dělat pouze administrátor sítě webů. Jste pouze součástí této sítě a máte trochu omezená práva (na druhou stranu se zase nemusíte starat o hosting). Je potřeba se domluvit s administrátorem – co chcete a potřebujete a dořešit to s ním…

    #30110

    jelink20
    Participant

    Doména a hosting je u Forpsi, kde je vytvořen tento projekt, do kterého jsem přihlášena jako administrátor. Koho mám tedy kontaktovat nebo co/kde mám najít?

    #30113

    admin
    Keymaster
    Web

    Je možné, že na jednom hostingu běží více webů na jedné instalaci. Zjistíte to např. v databázi, ale pokud se v tom moc nevyznáte, tak byste tam asi neměla raději nic měnit. Uživatele najdete každopádně v tabulce wp_users, kde musíte dohledat administrátora sítě webů (patrně minulý majitel webu), změnit mu heslo, přihlásit se místo něj a udělat ze sebe také administrátora sítě webů. Pak už se můžete hlásit po svým jménem…

    Nebylo by jednodušší kontaktovat minulého správce a zeptat se ho na to? Třeba se dozvíte spoustu zajímavých informací a mohl by poskytnout přihlašovací údaje k síti webů rovnou…

    #30116

    jelink20
    Participant

    S minulým správcem v kontaktu jsem a o ničem takovém nic neví. Jsem přihlášena přes jeho údaje a stejně se mi to nezobrazuje.

    #30119

    admin
    Keymaster
    Web

    V tom případě je to dost podivné, možná to ale celé zprovoznil ještě někdo jiný. Nebo se tam děje ještě něco jiného… Budete muset dohledat uživatele v databázi (viz výše) nebo pošlete přihlašovací údaje (FTP a databáze), zkusím se na to podívat. Jakou tam máte verzi WordPressu?

    #30143

    jelink20
    Participant
    This reply has been marked as private.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti