Chyba pluginu TablePress

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Aldo a poslední změna je stará 9 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20417

    Aldo
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    na editaci tabulek chci používat plugin TablePress. Před cca 3 dny kdy jsem ho nainstaloval všechno šlapalo. Teď jsem chtěl už editovat tabulky a najednou blbne. Když chci uložit tabulku, tak mi to hlásí tohle:
    Neuloženo: AJAX call failed: parsererror – SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data. Try again while holding down the “Shift” key.
    … a změny v tabulce se samozřejmně neuloží. Tabulka se vytvoří ale uložit změny nejdou. Můžete mi někdo pomoct?
    Děkuji

    #20432

    admin
    Keymaster
    Web

    Nedošlo zatím k nějaké další změně na webu? Neaktualizoval jste třeba WordPress či nějakou šablonu/plugin? Používáte nejnovější verze WordPressu i pluginů? Zkoušel jste deaktivovat všechny ostatní pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fourteen?

    #20434

    Aldo
    Participant
    Web

    No všechno mám aktuální. Koukal jsem na web pluginu a tam se to řešilo konfliktem s nějakým jiným pluginem systémem pokus omyl. Nicméně jsem si vzal k srdci poslední větu z ERROR hlášky : Try again while holding down the “Shift” key a udělal to pomocí klávesnice Shift a takto to funguje. Ostatatní pořeším až bude čas.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti