České služby: Rozšíření Uloženky o další pobočky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) České služby: Rozšíření Uloženky o další pobočky

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23323

    truna
    Participant

    Dobrý den,
    chtěla jsem se zeptat, zda do budoucna planujete v ramci pluginu České služby pro wordpress rozšířit funkčnost Ulozenky pro ostatni moznosti vyzvednuti, ktere Ulozenka.cz nabizi. Vas plugin nabizi pouze pobocky Ulozenky, ale v nabidce je DPD parcel shop, ceska nebo slovenska posta atd. Předem děkuji za odpoveď Petra S.

    #23337

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, částečně se na tom už trochu pracuje… Chtěl jsem to ale udělat tak, aby to fungovalo obecně a ještě to nemám zcela domyšlené. Jako příklad můžeme vzít pobočky České pošty (ČP). Někdo totiž může chtít používat samotnou ČP, ale někdo jiný chce zase používat ČP jen prostřednictvím Uloženky (či nějaké jiné služby). Takže bych to chtěl zprovoznit v podobě finální dopravce (ČP) – zprostředkovatel (Uloženka). Potom by šlo snadno přidávat jednotlivé dopravce i zprostředkovatele a nemusela by se duplikovat celá funkčnost (pobočky, ceníky, atd) pro různé zprostředkovatele. Pokud máte nějaké nápady, tak sem s nimi :-)

    #23647

    admin
    Keymaster
    Web

    V posledních dnech byly do pluginu České služby doplněny další nové funkce, které rozšiřují zejména fungování Uloženky. Stále si nejsem zcela jist, zda to nakonec ponechám v tomto stavu (chtělo by to celé uchopit nějak komplexně), ale zatím můžete zkoušet. Potřeboval bych také nějaké připomínky od majitelů eshopů, zda to takto vyhovuje nebo mají nějaký lepší nápad, díky :-) Aktuální verzi 0.4-beta1 si můžete stáhnout z repozitáře Github.

    Doplněna byla možnost dopravy prostřednictvím DPD ParcelShop, kterou je možné provozovat samostatně nebo jako dodatečné pobočky pro Uloženku. Přidána byla také možnost nastavení jednotné ceny za doručení a dobírky (CZ i SK) + automatická nabídka poboček podle země zákazníka (CZ i SK). Samotná Uloženka nově podporuje všechny výše uvedené funkce jako DPD ParcelShop a je napojena na API Uloženky, takže přebírá nastavení obchodu a volbu poboček (pokud nějaké pobočky zakážete v administraci Uloženky, tak se nebudou zobrazovat ani v eshopu).

    Připomínky vítány :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti