České služby – Fatal error

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) České služby – Fatal error

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  boris a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31463

    boris
    Participant

    Dobrý deň,
    po aktivácií ČS pre wordpress a aktivovaní feedu, mi negeneruje feed. Na stránke kde by mal byť xml feed: www.exkluzivnedarceky.sk/?feed=heureka mi nabehne súbor s príponou .bin kde je chybová hláška: “Fatal error”: Class ‘XMLWriter’ not found. Viete mi poradiť ako tento problém odstrániť? Ďakujem

    #31464

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte hosting? V rámci instalace PHP nemáte aktivní knihovnu XMLWriter, která je pro generování XML feedu vyžadována. Zkuste kontaktovat podporu hostingu, ať tuto knihovnu aktivují (u naprosté většiny hostingů je tato knihovna aktivní).

    #31465

    boris
    Participant

    Ďakujem za odpoveď. Kontaktoval som hosting a dám vedieť ako to dopadlo. Jednej veci ale nerozumiem. Skúsil som aj iný xml modul, konkrétne woo feed a ten xml feed vygeneroval: http://www.exkluzivnedarceky.sk/wp-content/uploads/woo-feed/custom/xml/Heureka2.xml . Pre tento feed nebol XMLWriter potrebný? Samozrejme chcem používať České služby, takže dúfam že sa to podarí rozbehnúť. S WP 4.7.2 fungujú České služby v poriadku? Ďakujem ešte raz za pomoc.

    #31467

    admin
    Keymaster
    Web

    Neznám moc detailně podobné pluginy, ale patrně tuto PHP knihovnu nevyužívá a používá nějakou jinou technologii, těžko říci. Já jsem XMLReader zvolil, protože byla práce s ním rychlá a jednoduchá a zatím psalo jen několik lidí, že s tím měli problém (většinou to byl jejich vlastní server, kde tuto knihovnu pouze neaktivovali).

    Ano, plugin České služby funguje bez problémů s nejnovější verzí WordPressu a WooCommerce. Můžete vyzkoušet i novou verzi 0.6-alpha (stáhnout), která obsahuje mnoho nových funkcí.

    #31480

    boris
    Participant

    Písal som do Exohosting od ktorých hosting stránka využíva. Medzičasom mi údajne aktivovali XMLWritter, ale generovanie feedu stále nefunguje. Skúsil som už aj verziu 0.6-alpha ale bez zmeny. Dá sa stým ešte niečo urobiť?

    #31482

    admin
    Keymaster
    Web

    Teď jsem to zkoušel a feed se bez problému zobrazí? Nemáte to cachované v rámci prohlížeče? Zkuste feed zobrazit v anonymním okně prohlížeče.

    #31492

    boris
    Participant

    Super, ide to. Ďakujem za výborný modul ;)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti