Česká diakritika

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30714

    rab
    Participant

    Dřív, než jsem si dovolil zde tímto prosit o pomoc, mi prosím věřte, že jsem prolezl množství odkazů na toto téma, přes vyhledávače i na tomto fóru. Adekvátní řešení jsem bohužel nenašel. Tvořím teprve druhý web, teprve se učím, používám WP 4.7.1 cz, prémiovou šablonu United Pro, která užívá Google fonty. Přestože jsem si u vybraných fontů ověřil podporu češtiny (např. Rammetto One), české znaky se zobrazují nekorektně. Základní nastavení šablony neumožňuje úpravu diakritiky fontů. Žádal jsem podporu šablony o vyřešení, ta tvrdila, že jim české znaky fungují… Zkusil jsem použít plugin Easy Google fonts – nemá na písmo v šabloně vliv. V editoru šablony ve functions.php, header.php ani style.css (jak se někde radilo) nejsou kódy, které by umožňovaly přidání typu latin-ext. Zvláštní je, že v mém pc se konkrétně font Rammetto One na webu zobrazuje dobře, v jiném pc ani na tabletu či mobilu nikoliv… Můžete prosím pomoci?

    #30719

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, je možné to někde konkrétně vidět?

    Dále bude potřeba najít místo, kde použitá šablona fonty načítá a zkontrolovat, zda je načítá správně i pro češtinu. Bohužel je šablona placená, takže k ní nemám přístup…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti