Boční menu v admin sekci

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  topcz a poslední změna je stará 7 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28087

    topcz
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    mám prosbu, jestli mi někdo může poradit. Mám dva funkční WP blogy. U obou v admin sekci v levém sloupci v menu je položka “Odkazy” (viz http://www.topcz.net/images/menu-topcz.jpg nebo “http://www.topcz.net/images/menu-desitka.jpg“). Teď potřebuji instalovat nový WP blog. I když jsem při instalaci použil všechny stránky z jednoho z těch stávajících blogů, ( samozřejměs upraveným wp-config.php), přesto se mi vytváří to boční menu bez položky “Odkazy”, (viz http://www.topcz.net/images/menu-test.jpg). Já vím, že to jde nahradit otevřením položky – “Vzhled/Menu” a vytvářet si tak odkazy, ale podle mě, je to zdlouhavé a nepraktické. Neví někdo, jak tu položku “Odkazy” dostat do toho bočního menu, aby mi pak vytvořila widget “Odkazy”? Díky za každou radu a přejí hezké dny.

    #28090

    admin
    Keymaster
    Web

    To je taková finta :-) Pro nové instalace od verze 3.5 je to schované, možná to bude časem zcela odstraněno, těžko říci…

    #28102

    topcz
    Participant
    Web

    Díky, kouknu na to zda to pomůže.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti