bbPress a česká diakritika přezdívek

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) bbPress a česká diakritika přezdívek

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Vendulka a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26852

    Vendulka
    Participant
    Web

    Ahoj,
    mám potíže s českou diakritikou u nicků uživatelů. Že je WP při registraci nebere, to mi nevadí, následně je donastavím, nastavím i v části “Veřejně zobrazovat jako” a nic.
    Zkusila jsem deaktivovat pluginy a postupně je zase vracet, abych zjistila, který z nich to dělá, a dostala se k tomu, že na 99% neumí českou diakritiku zobrazit samotný bbPress, což je dost problém. Nevíte co s tím udělat?
    Na jejich podporu se obrátit dost dobře nemohu, protože anglicky neumím ani fň a překladač takhle složitý dotaz zkomolí do nepochopitelné podoby.
    Prosím, máte-li někdo zkušenosti či nápad, jak toto opravit, beru každou radu.
    Předem děkuji, Vendulka

    #26862

    admin
    Keymaster
    Web

    bbPress by měl fungovat bez problémů, schválně se podívejte na toto téma. Založil ho uživatel registrovaný jako dcermak, ale doplnil si tam jméno a příjmení a následně si tam zvolil, že chce být veřejně zobrazován pod pravým jménem, tedy “Daniel Čermák”.

    Schválně si to na místním fóru vyzkoušejte a dejte si tam nějaké jméno s diakritikou.

    #26868

    Vendulka
    Participant
    Web

    Prošla jsem znovu celou anabázi deaktivací a aktivací a dělá to tedy plugin Ultimate Member, který je doplňkem k bbPress a vytváří kompletnější verze profilů.

    A oprava – našla jsem, kde konkrétně je problém:
    Když je vše nastaveno, zobrazí se správně u témat i příspěvků. Jediné místo, které nereaguje na zvolený, veřejně zobrazovaný nick, je zmíněný profil, což je o pluginu Ultimate Member. Ten ukáže jen jméno, které si uživatel zadal při registraci, ale to, co si zvolí k veřejnému zobrazování, se tam již nepromítne.

    Takže lépe položená by byla otázka – lze to vůbec nějak upravit?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti