Automatické aktualizace……………

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Automatické aktualizace……………

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24771

    topcz
    Participant
    Web

    Prosím o radu, jak zabránit tomu, aby mi WP prováděl automatické aktualizace. Mám teď na několika blozích s WP jako poslední verzi 4.2.3. Nemá zájem o verzi 4.3. Můj známý ji má (WP mu to auomaticky aktualizoval) a když jsem si otevřel jeho admin sekci, šel jsem do kolen. Komkrétně výměny widgetů, místo jednoduchého přetažení, komplikovaně kliknout na widget, otevře se nové stránka, tam vybrat pořadí, samozřejmě, protože jsem to neočekával, tak jsem nevěděl v které pořadí seshora ten widget je, tedy vše zpět a opět znovu. Mně to připadá, že čím novější a modernější verze, tím to stojí více za prd. Zlaté dvojkové a trojkové verze. Díky každému, kdo mi pomůže.

    #24772

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud používáte WordPress 4.2.x (nejnovější je nyní 4.2.5), tak NEBUDE sám automaticky aktualizován. Přechod na novou “velkou” verzi musí provést uživatel. Pokud tedy zatím nechcete nejnovější verzi WordPressu 4.3.1 používat, tak se toho nemusíte obávat, samo k tomu určitě nedojde. Pouze pokud vyjde v budocnosti další bezpečnostní verze, tak se automaticky nainstaluje jako 4.2.6, atd.

    WordPress 4.3 nepřinesl v oblasti widgetů skoro žádné novinky (zejména pokud jde o srovnání s předchozí verzí 4.2.x). Automatické přetahování widgetů kolegovi nefunguje patrně kvůli nějakému jinému problému:

    1) Konfliktní plugin či šablona blokují potřebné JavaScripty pro snadné přetahování. Zkuste deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fifteen.

    2) Kolega si to nechtěně vypnul přímo ve WordPressu, menu Vzhled – Widgety – záložka Nastavení zobrazených informací – “Zapnout Režim pro správu widgetů se zachováním pravidel přístupnosti webu”.

    3) Kolega má nějaký problém s JavaScriptem v používaném prohlížeči.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti