Automatická instalace nefunguje

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress Automatická instalace nefunguje

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  lukaskuty a poslední změna je stará 5 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21437

    LinS
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    snažím se rozběhat aktualizace (manuální zvládnu, ale je to IMHO zdržující), ale narazil jsem bohužel na totožný problém jako je tu popisován, a to:

    Aktualizace je stahována z https://downloads.wordpress.org/theme/twentytwelve.1.6.zip…
    Během aktualizace Twenty Twelve se objevila následující chyba: Stažení se nezdařilo. Cílový adresář pro streamování souboru patrně neexistuje nebo do něj není možné zapisovat.

    Zkusil jsem nastavit vše zde popsané, ale bezúspěšně. Tedy, zjistil jsem si absolutní cestu adresáře wordpressu, vložil doplňující řádek do konfiguračního souboru, vytvořil příslušnou složku tmp a nastavil 777. Nahrávání fotek funguje jak má, a to do složky wp-content\uploads.

    Měl byste, prosím, někdo další radu co s tím? Používám hosting Rewolt.cz.

    LinS.

    #21439

    admin
    Keymaster
    Web

    Máte na FTP vytvořený adresář wp-content/upgrade s potřebnými právy? Pokud nemá adresář wp-content potřebná práva, tak ho také nemůže vytvořit. Nefungují pouze automatické aktualizace pluginů a šablon nebo i samotného WordPressu? A instalace pluginů a šablon funguje?

    #21440

    LinS
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    děkuji za postrčení, stačilo pouze nastavit 777 na složku wp-content a nejen že byla automaticky vytvořena složka upgrade, ale i aktualizace proběhla v pořádku.

    Aktualizaci samotného WP jsem ovšem zatím nezkoušel, nevím, jak to je s češtinou, když na webu cs.wordpress.org je možné stáhnout verzi v češtině 4.0.1 (kterou mám nasazenou), ovšem aktualizaci to nabízí na verzi 4.1.

    #21478

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za odpověď, nakonec jsem dotaz oddělil z původního tématu.

    Aktualizace na nejnovější WordPress 4.1 se určitě nebojte, kromě několika anglických výrazů zůstane většina administrace v češtině…

    #35049

    lukaskuty
    Participant

    Zdravím Po aktualizaci WordPressu 4.9.5 mi nemohu nainstalovat pluginy, stále mi vyskakuje hláška: Stažení se nezdařilo. Cílový adresář pro streamování souboru patrně neexistuje nebo do něj není možné zapisovat.

    Adresář uploads a upgrade ve složce wp-content mám vytvořeny s právy 777

    Nevíte co s tím?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti