Argent – velikost headeru

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Logom a poslední změna je stará 7 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32064

    Logom
    Participant

    Dobrý den, používám šablonu Argent. Nemohu přijít na to, jak změnit výšku headeru (záhlaví), našel jsem pouze změnu doporučené velikosti obrázku v custom-header.php kde je původní nastavená na 2000 šířka a 380 výška. Zkoušel jsem hledat stejná čísla v functions.php header.php a style.css ale nenašel, asi ten obrázek bude upravovat jiný příkaz, poradíte mi prosím jaký příkaz pozměnit ?

    #32073

    mirekk
    Participant
    Web

    Odkaz ba web by nebyl?

    #32095

    Logom
    Participant

    Přešel jsem na jinou šablonu, argent byla špatná, momentálně používám VIRTUE a řeším polohu textu na HOME stránce, chtěl bych ho posunout mezi header slider a tři obrázky (servis ugrade, krylon, cnc kola). http://upgun.cz/

    #32108

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    to by chtělo upravit šablonu. Bylo by zapotřebí vytvořit Child theme aby jste nepřišel o úpravy případnou aktualizací a pak teprve něco předělávat.

    #32111

    Logom
    Participant

    Stáhl jsem si child theme přímo z stránek kadencethemes z kterých mám i rodičovskou šablonu a aktivoval. Můžete mi prosím poradit jaký řádek pozměniti v editoru šablony abych mohl prohodit text. Děkuji za rady.

    #32114

    JKovac
    Participant

    Ha, tak se omlouvám. Myslel jsem, že jak si vytvoříte Child Theme, tak si nainstaluji šablonu, upravím Vám Front Page, dám Vám ho sem, Vy si ho nahrajete do Child Theme a ono je to úplně zbytečné. Měl jsem si tu šablonu nainstalovat před tím.

    Stačí když půjdete v administraci do Vzhled – Theme Options – Home Layout – Homepage Layout Manager a v pravém sloupci máte Enabled bloky. Ty si můžete přeházet jak chcete. Stačí drapnout a přesunout. Zřejmě jste si toho nevšiml.

    #32149

    Logom
    Participant

    Tak to je nádhera, děkuji mockrát.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti