ANOTAČNÍ TEXTY POD OBSAH

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Tomasenko a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28799

    Tomasenko
    Participant

    Zdravím a prosím o pomoc všechny zkušené borce. Na moje stránky rubrik, které běží na WP bych rád umístil anotační (SEO) texty, které by se objevili vždy v hlavní rubrice, dole pod obsahem stránky. Šablona, však pro to nemá připravené pole a proto Vás prosím o radu, jak tam dostat odstavec s textem různý pro každou rubriku (kategorii)? Neexistuje na to nějaký plugin? Předem díky, moc mi to pomůže.

    Hezký den!
    Tomas

    #28805

    admin
    Keymaster
    Web

    Nevím, jestli zcela rozumím “které by se objevili vždy v hlavní rubrice, dole pod obsahem stránky”, ale pokud jde o vlastní popis rubriky, tak můžete použít políčko “Popis”, které je dostupné u každé rubriky (administrační menu Příspěvky – Rubriky – Popis)?

    #28932

    Tomasenko
    Participant

    Děkuji za odpověď. Popis se mi bohužel zobrazí v metadescriptionu, nikoliv v obsahu stránky.

    Uvedenu na příkladu: https://www.zivotdamy.cz/krasa/
    rád bych měl pod 5-ti články v rubrice <p> s textem. Mohl byste mi prosím poradit, jak to tam co nejjednodušeji dostat? We widgetech mám pouze sidebar a footer. Děkuji.

    #28933

    Azifaral
    Participant
    Web

    No o žádném pluginu moc nevim, ale možná jsem špatně hledal, tady prostě budete muset upravit stránky nebo stránky category vaší šablony. Popis jak to udělat je např. zde, nebo zde, vcelku to nic složitého není. Jenom samozřejmě použijde child theme, protože jinak po každém update dojde ke zrušení úprav.

    #28934

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte placenou šablonu Magazine od MyThemeShop, ke které bohužel nemáme přístup, abychom se mohli podívat na obsah souborů. Obecně platí to, co napsal výše @azifaral, některé šablony ale mají mnoho hooků, kam se můžete poměrně snadno napojit pomocí jednoduché funkce (mám pocit, že MyThemeShop jich tam mají právě docela dost).

    #28995

    Tomasenko
    Participant

    Díky za info. Nakonec vyřešeno pluginem: Enhanced Category Pages.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti