Aktualizace 3.6 – nefunkční volby šablon (wp-admin/customize.php)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Aktualizace 3.6 – nefunkční volby šablon (wp-admin/customize.php)

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3597

    siki75
    Participant

    Po instalaci 3.6. přestaly mi fungovat volby šablon (např. navigace, úvodní stránky barvy … po výběru konkrétní šablony, nebo volba Vzhled webu na nástěnce.) Nabídky v levém sloupci stále jsou, ale nerozbaují se. Zkoušel jsem to v Chrome a IE10. Může to být i nějaký problém se samotnou aktualizací, která se úplně nezdařila protože na hostingu forpsi se nějak divně přepisují zdrojové soubory (musel jsem je úplně smazat a nahrát znovu, protože jinak web hlásil interní chybu serveru).

    Je to chyba verze nebo jen nepovedená aktualizace?

    S.

    #16309

    admin
    Keymaster
    Web

    1) Zkuste ještě jednou celý web přeinstalovat, nejlépe automaticky, ale pokud to nepůjde, tak ručně přehrát soubory na FTP.

    2) Deaktivujte všechny pluginy a nasaďte výchozí šablonu Twenty Thirteen.

    3) Vyčistěte cache prohlížeče.

    Nevěřím tomu, že by to pak nefungovalo, ale člověk nikdy neví :-)

    #16310

    siki75
    Participant

    Automaticky aktualizovat to nejde ani náhodou … všechno ostatní jsem vyzkoušel, už před tím, než jsem to dal sem. Nicméně jsem to udělal ještě jednou. Stále nefunguje …

    #16311

    admin
    Keymaster
    Web

    Co je tam vlastně za problém s automatickou aktualizací? S Forpsi jsme tu už problémy s aktualizací a interní chybou serveru měli, zkuste se na to prosím podívat.

    Jinak je to podivné, můžete poslat přihlašovací údaje na email pavelevap@separatista.net, zkusíme se na to podívat… Nic jiného mě zatím nenapadá, kromě souvislosti s nefunkční automatickou aktualizací (a obecně právy souborů, viz odkazované vlákno výše).

    #16312

    siki75
    Participant

    Provedl jsem opatření na překonání hostingu Forpsi a znovu jsem automaticky aktualizoval verzi. Tím se problém vyřešil. Děkuji za navedení.

    #16313

    admin
    Keymaster
    Web

    siki75: Díky za zpětnou reakci, koukám, že Forpsi už trochu znepříjemnilo život mnoha uživatelům :-)

    #16314

    mirekk
    Participant
    Web

    Asi před hodinou se nepovedla automatická aktualizace na WP 3.6 jednoho webu na WEDOSu. Vypisovaly se různé hlášky o chybě v řádcích v souborech v adresáři …/wp-includes, nešla ani administrace. Pomohla až ruční aktualizace nakopírováním WP na ftp.

    Zajímavé je, že se na web (sice s chybovými hláškami) dalo dostat s vynecháním www v adrese.

    Admin toho webu mi psal, že těsně před aktualizací WP aktualizoval nějaké pluginy, ale když jsem nahrál WP, všechny “fachaly”

    Netuším proč, prostě se stalo

    #16315

    admin
    Keymaster
    Web

    mirekk: To spíše opravdu vypadá na nějaký plugin… Ale můžete to vyzkoušet a zkusit celý web automaticky přeinstalovat, jestli se to ještě jednou objeví :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti