Administrace – nezobrazí obsah

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Administrace – nezobrazí obsah

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  olilub a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30734

    olilub
    Participant

    Zdravím,
    několik let mi na WP běží web,po delší době jsem se přihlásil do administrace wp a spustil jsem aktualizaci wp na 4.7.1. Výsledek této akce je prázdná bílá stránka administrace – prostě nikde nic. Web jako takový funguje zcela normálně na prohlížení a zobrazuje se mi na něm horní černá administrátorská lišta.Lišta ukazuje po najetí myši nabídky, ale pokud chci na nějakou přejít zobrazí se zase bílá prázdná stránka. Jediné co na ní funguje je odhlášení.Poradíte někdo?

    #30735

    olilub
    Participant

    No tak jsem to zkusil z druhé strany – ftp v adresáři wp-content jsem přejmenoval adresář plugins a tím deaktivoval všechny pluginy. Ejhle administrace naskočila, všechny pluginy byly deaktivované. Vrátil jsem se na ftp a zpětně přejmenoval adresář plugins na správné jméno. Opět jsem se přihlásil do administrace wp a vše jelo ok. Všechny pluginy jsem postupně aktualizoval a po jednom je zapínal. Administrace opět zmizela po zapnutí pluginu NextGEN Gallery. Tak opět zpátky na ftp a smazal jsem plugin NextGEN Gallery. Administrace opět jede ok.Takže celý problém způsobil tento plugin i když je u něj psáno, že je kompatibilní s mou verzí wp. Nicméně tento postup může někomu pomoc a já se podívám po jiném pluginu na galerie.

    #30738

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte hosting? Většinou jsou problémy s pluginem NextGEN Gallery způsobeny nedostatečnou PHP pamětí (memory_limit) nebo zastaralou verzí PHP.

    #30741

    olilub
    Participant

    Hosting mám na Ebola.cz a php 5.3

    #30742

    olilub
    Participant

    memory limit mám 64 mb a využito 77%

    #30743

    admin
    Keymaster
    Web

    Poproste podporu hostingu, ať vám navýší memory_limit na 128 MB (pokud se dobře dívám, tak by to mělo být možné), ideálně ještě v administraci přepněte PHP na verzi 7.0 (pokud se objeví nějaké problémy tak 5.6). Po přepnutí PHP možná ani nebude potřeba memory_limit navyšovat…

    #30744

    olilub
    Participant

    No tak jsem si to v admin hostingu přepnul na PHP 7.0.9, memory limit na 128 mb a využití paměti je na 7%. Znovu jsem nainstaloval nextgen galery a vše jede ok. Děkuji za účinnou radu a vyřešení problému. Mám se ještě co učit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti